Vi har åpent fra 07:00-16:00  (man-fre)

Kramer Control Gateway 2-port

IP Control 2xRS232/IR PoE

Varenr: FC-6P
4 304,00
-+
Bestillingsvare (10 dager)
BeskrivelseTilbehørSupport
Beskrivelse

Kramer FC-6P

2–Port Multi–Function Serial/IR PoE Control Gateway

 

FC-6P er en seriell / IR multi-funksjonskontrollgateway med PoE, som er i klar for "plug and play" over Ethernet LAN for fjernstyrt toveis RS-232, RS-485 og IR. Flere kontrollklienter kan være tilkoblet til FC-6P for samtidig styring av to RS-232- eller fire IR-kontrollerbare enheter, for eksempel AV-skalere, skjermer, forsterkere eller DVD-spillere.
 

 

  • Dual-funksjon I / O-porter - Ekstern IP-basert kontroll av enheter som er koblet til I / O-portene i kontrollgatewayen, med valgbar portkonfigurasjon til toveis RS-232, RS-485 eller IR-kontroll.
  • Flere IP-tilkoblede klienter - Eksternt tilkoblet over Ethernet-nettverket, samtidig som alle enheter som er koblet til kontrollportens I / O-porter, kontrolleres.
  • Enkel og pålitelig installasjon - Med enkelt PoE-kabel for både strømforsyning og tilkobling, og Plug and Play IP-installasjon med dynamisk (DHCP) adresseløsning og automatisk enhetsoppdagelse over kundenes LAN. Sterk spenning med flere strømalternativer - USB, Strøm over Ethernet per IEEE 802.3af-standard og tilleggsutstyr (ikke inkludert). Kompakt, konstruert for piggy-back-installasjon, som for eksempel bak en TV eller skjerm, med mulighet til å trekke strøm fra USB-port og Ethernet-tilkobling.
  • Fjernstyring - Innebygd webgrensesnitt for ekstern nettleserbasert styring og støtte, av flere IP-klienter over kundens LAN. Enkel oppgradering av firmware, enten eksternt via kunden LAN, eller lokalt via en USB-port
Tilbehør
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.