LD Høyttaler PA 10" Roadbuddy Batteridrevet med mikser Bluetooth USB LD Høyttaler PA 10" Roadbuddy Batteridrevet med mikser Bluetooth USB

LD Høyttaler PA 10" Roadbuddy

Batteridrevet med mikser Bluetooth USB

Varenr: LDRBUD10BASIC
9 315,00
Logg inn for å se dine nettopriser. Ikke kunde? Søk om forhandlerstatus.
-+
Bestillingsvare (10 dager)

Fri frakt på ordre over kr. 1000!

Du er kr. 1 000,00 unna å få fri frakt

BeskrivelseAlternativerSupport
Beskrivelse

Roadbuddy 10 Basic

Batteridrevet Bluetooth-høyttaler med Mikser

 

 

LD Systems Roadbuddy 10 er en elegant løsning for tale- og musikkoverføring på farten. Den to-veis høyttaleren med en 10 "tilpasset basselement og en 1" kompresjonsdriver med oppladbart batteri for opp til 8 timer. Høyttaleren er drevet av en klasse D-effektforsterker med en spisseffekt på 480 watt. Den innebygde Bluetooth-spilleren med bakgrunnsbelyst multifunksjonsskjerm, equalizer, USB-port og SD-kortspor støtter mp3-, wma- og wav-formatene. En IR-styrt fjernkontroll er inkludert.

 

For kablede enheter, har Road Buddy to kanaler med kombinasjonskontakter og individuelle volum som styringer er valgbar for mikrofonen og linjenivå, en stereoinngang via RCA (RCA) sokler (mono summerte) og en 3,5 mm ekstrainngang. Diskant, Bass, Echo og Master volumkontrollere fullfører kontrollpanelet.

 

LD Systems Roadbuddy er lett å transportere takket være innebygde hjulhjul og et uttrekkshåndtak. I tillegg er det et praktisk oppbevaringsrom for opptil to håndholdte sendermikrofoner. Plasthuset på denne lette enheten er designet for å huse en 35mm stativfeste.

Alternativer
Support