Vi har åpent fra 07:00-16:00  (man-fre)

Gefen oppgraderer videoinnganger til livreddende medisinske monitorer

EIZOs overvåkningssystemer brukes til intervensjonell radiologi og kadriologi kateteriserings prosedyrer på sykehus over hele verden. Gjennom Gefen's DVI matrix kan sykehus med en stor EIZO LMM0802 skjerms styringssystem legge til 10 digitale tilleggsinnganger for DVI.Teknologi kan være med på å redde liv, og det er derfor sykehus investerer millioner på å sikre seg den beste teknologien på markedet


EIZOs overvåkningssystemer brukes til intervensjonell radiologi og kadriologi kateteriserings prosedyrer på sykehus over hele verden. Gjennom Gefen's DVI matrix kan sykehus med en stor EIZO LMM0802 skjerms styringssystem legge til 10 digitale tilleggsinnganger for DVI.Teknologi kan være med på å redde liv, og det er derfor sykehus investerer millioner på å sikre seg den beste teknologien på markedet. Takket være den nyeste DVI matrix fra Gefen kan sykehus øke antallet videofiler som kan ses på en EIZO digitalskjerm. 
 

"Vi er stolte  av at Gefen's industriledende produkter jobber med EIZO for å levere nyskapende medisinsk utstyr, som er ansvarlig for å redde utallige liv," sier Aaron Hernandez, Salgsdirektør for Pro Channel.  
 

"Storformatskjermer har blitt vanlig i moderne undersøkelsesrom da deres fleksible skjermoppsett forenkler og optimaliserer arbeidsflyten betraktelig. Gefen bidrar med  en betydelig verdi ved å øke antall video- eller statiske bildelister som kan vises på den ene store 4k-skjermen."
 

EIZO-løsningen består av RadiForce LS580W, 58 tommer, 4K, 8 megapikslers skjerm og LMM0802 storskjermsmonitor. Flere medisinske videokilder er koblet til LMM0802 slik at de kan legges i ulike oppsett og vises samtidig på LS580W- skjermen. Gefen DVI matrix gjør det enkelt for ulike videokilder og kobles sammen.
 

"En integrering av Gefen tilbyr kunder en mulighet til å øke funksjonaliteten på eksisterende systemer uten å måtte kjøpe et nytt," sa Tom Impellizerie, utstyrsleverandøransvarlig for EIZO. 
 

"Dette betyr at eksiterende LMM0802-systemer kan oppgraderes til  å godta flere videoinnganger, og nye installasjoner som allerede bruker ulike videokilder også kan benytte seg av Gefen Matrix og LMM080 - fremfor en dyrere storskjermsmonitor. 
 

Styringen utføres gjennom LMM0802's touchskjerm, og fire av Gefen Matrix's innganger kan i tillegg tilegnes fire ulike HD-skjermer.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.