PICKUP  POINT  ENEBAKKVEIEN 117B, OSLO - ÅPENT 07:00-16:00 (MAN-FRE)

Nyheter fra ISE 2019

ISE 2019

Årets ISE messe har gått av stabelen med 1.300 utstillere og 80.000 registrerte deltagere. Dette er bransjens viktigste møteplass i Europa. 

 

Vi har blitt  oppdatert på det nyeste innen produkter og teknologi. 

Her har vi samlet  nyheter fra våre leverandører.

 

 

 

 

Oppheng til infoskjermer

På Legrand hadde de opphengs-løsninger fra chief for enhver skjerm. Spesielt smarte løsninger for retail og for infoskjermer.

Nytt av året er en kiosk-løsning med beskyttelsesglass foran skjermen. Løsningene gir enkel tilgang til baksiden for installasjon og et oppheng for skjermen som gjør det mulig for installatøren å henge opp skjermen på egenhånd. Kommer i størrelse fra 46 tommer til 75 tommer skjerm. Passiv kjøling med ventilasjon på toppen, men også tilgjengelig med aktiv kjøling. I salg fra mai 2019.

 

 

 

Skjermfeste for retail

Til venstre: Wire-feste til vindusskjermene for retail har en skinne i gulvet som gjør at skjermen lett kan endre plassering og glides sidelengs. Nyttig når man bytter utstilling og skjermen trenger en annen plassering. Kan enkelt endres fra portrett til landskap.

 

Til høyre: Bolt-down-løsningen for skjermer er flott for butikker og digital signage-applikasjoner. Q-Latch mount gjør det mulig for rask forandring av skjermmontering mellom portrett og landskap.

 

Maui P9000

På messen ble lyden ofte presentert som spektakulær, men på samme tid diskret. Et unntak var Maui P9000 høyttaleren fra LD systems. Den hadde fått litt trist plassering og kom ikke helt til sin rett. Men denne høyttaleren er prisbelønnet, designet av Porsche Design Studio spiller med tyngde, klarhet og presisjon.

 

Link til Maui P9000 release

Lys fra Cameo

Lys for show og scene fra cameo. 

Denne serien har bevegelige hoder og et uendelig spektrum av intense mettede farger, subtile pastellfarger og hvite toner. Den er pakket med funksjoner, inkludert 4-takts innrammesystemer, roterende og statiske gobo-hjul, sirkulære og lineære prismer eller toveis animasjonshjul.

Denne lampen gir en flat og jevn projeksjon uten flere fargeskygger. De opererer flimmerfritt og stille, og tilbyr nesten ubegrensede muligheter. Alle armaturer i Opus-serien har fleksible kontrollalternativer via en innebygd W-DMX-transceiver, DMX, RDM, Art-Net eller sACN.

Opus serien fra Cameo

 

 

 

Cameo Control Pad

Har man flere lamper som skal kontrolleres fant jeg en veggmontert multi zone dmx kontroller. Den skal være enkel i bruk uten å navigere gjennom komplekse menyer. Enkelt velger man sone, lysstyrke og farge fra berøringspanelet.

Platinum Tools Waterproof RJ45 Coupler System

Dette systemet brukes der Ethernet-tilkoblingene trenger robust beskyttelse på grunn av eksponering for vann, støv, korrosjon, harde elementer og vibrasjon. En enkel og rask løsning for vanskelige forhold som ofte finnes i utendørs og innendørs installasjoner.

Chief  El-justering

Ideell for interaktive applikasjoner. Montering med elektrisk høydejusteringskapasitet gir bedre tilgjengelighet til teknologi i styrerommet og klasserommet. Den høydejusterbare løsningen gir 660 mm vertikalt løft. Enkel å installere. Lett å justere.

 

 

 

Vaddio Huddleshot

Alt i ett videokonferansesystem. Meget god lydkvalitet med gjenklangsreduksjon. 120 graders kameravinkel som fanger alle rundt bordet. Passer for små møterom opptil 6 personer. Tilgjenglig fra april 2019.

 

 

 

Windows Collaboration Display

 

 

Microsoft og Sharp har slått seg sammen og laget windows collaboration displays. Dette er intelligente skjermer som inneholder berørings-teknologi, penn-inngang, stereohøyttalere, kamera og mikrofon. Dette systemet er bygget rundt Microsoft 365 og tilbyr office, Teams og whiteboard. Med sensorer fra Azure IOT som bruker rommålinger for å styre oppvarming, kjøling og bookingssystemer basert på hvordan rommet brukes.

 

DSP matrise fra Kramer

HDMI inn og ut. Denne matrisen har hele 20 inn/ut porter og er AEC og dante kompatibel.

Med innebygget forsterker.

 

Kramer Academy

On-line-kurs for AV. Kramer Control, video over IP og lyd.

Logg inn på Kramer Academy

Her finner du et stort utvalg kurs innen AV som du kan ta når som helst. Bli sertifisert!

 

 

 

Middle Atlantic

Vi gleder oss til å presentere rack fra Middle Atlantic Product. Kommer i vår portefølje i løpet av våren 2019.

 

Auditorie-/møteroms Rack

I tillegg til mange praktiske rack-varianter hadde Middle Atlantic med seg et lekkert stilrent og strømlinjeformet skap med dører som åpnes med en magnetnøkkel. Passer bra f. eks til auditorier og møterom.

 

 

 

SRSR, Innbygningsrack

Dette er et veggmontert innbygnings-rack fra Middle Atlantic som gir lett tilgang for installatøren. Man kan enkelt glide ut racket og rotere det 90 grader for å komme greit til på baksiden.

Styringspanel

Knappepanel som passer i elko-bokser.

Fåes også med 8 knapper.

Se mer

Installasjonsforsterker

PA-240NET -Vår "bestselgende" installasjonsforsterker nå med Dante inn.

Se mer

Monteringshylle under bord

UTB Series Universal TechBox™ fra Middle Atlantic er en unik løsning for diskret oppheng under møtebordet. Dette er en rackløsning som sørger for at du har teknisk utstyr lett tilgjenglig der du trenger det.

Se mer

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.