PICKUP  POINT  ENEBAKKVEIEN 117B, OSLO - ÅPENT 07:00-16:00 (MAN-FRE)

 

Her har vi samlet 4 nyttige tips for at ditt møterom skal fungere optimalt. Det trenger ikke være så avansert, med enkle løsninger kan du få et møterom som er godt tilpasset ditt behov. 

Innredning

Ved valg av bord og stoler er det lurt å tenke gjennom hvordan møterommet skal brukes.

Skal møterommet som oftest brukes til kreativt arbeid, idémyldring og gruppeprosjekt kan et rundt bord være fordelaktig. Alle deltakere har like sentral plass. Men denne løsningen krever ekstra god plass.

Dersom bordet skal brukes til generelle møter, presentasjoner og videokonferanser vil det være mest fornuftig med et kileformet bord. Tenk over stolvalget. Med gode stoler vil man holde konsentrasjonen lengre oppe.

 

Akustikk

Det vil være smart å bruke noe som kan dempe lyden i rommet, spesielt dersom rommet blir brukt til videokonferanser. Bruk av tepper eller lydabsorbenter på veggene gjør en stor forskjell på godt lydklima. Her kan man slå to fluer i en smekk med stoff i møteromsstolene, da vil man både oppnå god sittekomfort og bedre lyd. Lydabsorbenter trenger ikke være laget av eggekartong... Pynt opp rommet med med vakre/kunstneriske bilder som absorberer lyd.

 

Hold orden på bordet

Hold orden på møteromsbordet. Skjul kabler og ha mest mulig under bordet for å frigjøre plass til det som er viktig. En bordbrønn kan gjøre en stor forskjell på møteromsbordet.

Se vårt utvalg av bordbrønner her.

 

Samhandling

De fleste møterom har nytte av å legge til rette for samhandling. Det finnes forskjellige samhandlingsløsninger der flere parter kan presentere på samme skjerm til samme tid, enten om det er deltakere rundt samme bord med hver sin enhet eller om det er videokonferanse.

Se vårt utvalg av presentasjonsløsninger her.

 

 

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.