Vi har åpent fra 07:00-16:00  (man-fre)

Telenor 40 display Videovegg

Telenor sitt hovedkontor på Fornebu, Oslo, ville ha en stor videovegg laget av 55" LCD skjermer til å erstatte tre prosjektorer. Slik kunne de bruke videoveggen mer effektivt med høyere oppløsning og lysstyrke. 

 

TechVision er en av våre samarbeidspartnere og et AV-installasjonsselskap i Norge som leverer avanserte og brukervennlige AV-løsninger. 

 

"Vår kompetanse, kombinert med fokus på kvalitet, fornøyde kunder og innovasjon gjør at vi kan levere tilfredsstillende løsninger," sa Rolf Erik Leistad, Teknisk sjef i TechVision. 

 

«Vi så på Chief´s ConnexSys - systemet for videoveggfester fordi det var fleksibelt og hadde lett tilgang til service. Dette var veldig viktig med tanke på en konfigurering av en 10x4 videovegg.» 

 

LVSXU festene lar installatører koble festene direkte til standard 41 mm jernbanekanaler integratorer ofte bruker i sine prosjekter. Dette lar installatører montere lange rader med standard jernbanekanal først og raskt klikk-koble monteringene. Dette eliminerer behovet for horisontal måling eller bruk av spesialtilpassede stykker. 

 

«Fleksibiliteten ConnexSys-systemet ga enkel og nøyaktig justering, akkurat det vi trengte til et stort system. Enkel tilgang til service og kabling var en stor bonus," sa Leistand. 

 

Leteng leverte festene til TechVision. 

 

«Utover fordelene med Chief sine fester stoler vi på Letengs ekspertise med Chief og vi foretrekker å bruke de som leverandør når det er mulig,» avsluttet Leistad. 

 

Resultat: 

 

Systemet gir TechVision høy oppløsning og lysstyrke som gir oversikt og mulighet til samhandling mellom skjermer. Sist men ikke minst gir det kunder «wow faktoren» selskapet var ute etter. 

 

Les mer om ConnexSys- systemet her.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.