Vi har åpent fra 07:00-16:00  (man-fre)

TvONE driver 16K videovegg

England – TvOne's CORIOmaster mini videoveggprosessor driver en spektakulær 16K 5x2 meter  videovegg, plassert i foajeen til det nye hovedbygget til Universitetet i Warwick. 
 

Besøkende blir møtt av en 16k videovegg med display av kunst, timeplaner, pågående aktiviteter i bygget og også
direktesendte forelesninger. 

Ian Mason, AV analytiker på universitetet i Warwick, sa, "Videoveggen i hovedinngangen gir oss muligheten til å vise frem hva som skjer på universitetet. Den kan bli brukt til alt fra å promotere interne hendelser, sportssuksesser, til direktesending av universitetslagets fotballkamp eller sending av avslutningsseremonier.

TvONE CORIOmaster har gitt oss en unik fleksibilitet – slik at vi kan bruke hver enkelt skjerm som display eller kombinere alle til et en massiv 16K skjerm."  
 

Undervisningsbygget til 19 millioner pund har som mål å gi en felles plass der alle universitetsavdelingene kan samles, undervise og lære ved hjelp av fremtidsrettet teknologi.
 

Videoveggen er utstyrt med fire 4k NEC panelskjermer, med innhold levert av fem ONELAN 4K spillere via tvOne sin CORIOmaster c3-540 videoveggprosessor. To av forelesningssalene med plass til 500 og 250 elever benytter seg også av

CORIOmaster c3-540.

Originaltekst fra TVone.

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.