PICKUP  POINT  ENEBAKKVEIEN 117B, OSLO - ÅPENT 07:00-16:00 (MAN-FRE)

Med mer enn 30 års erfaring i AV-bransjen har tvONE en velprøvd merittliste for utvikling av innovative løsninger som leverer eksepsjonelle opplevelser, produksjon av høye kvalitet, geniale produkter for videoprosessering, signalstyring og racking og levering av kundeservice i verdensklasse i et bredt utvalg av vertikale markeder.

                         

 

Coriomaster2

Den ultimate videoveggen med CORIOmaster og CORIOmaster2

Opplev uovertruffen kraft med vår CORIOmaster®-familie med modulbaserte chassis i iøynefallende 4K-kvalitet. Blandede inngangsoppløsninger, piksel-perfekt vindusplassering, kilde- og skjermretning, justering av rammen, kantblending og tilpassede utskriftsoppløsninger bidrar til at CORIOmaster er den mest fleksible videoprosessoren tilgjengelig.

 

Be om tilbud for din videovegg!

 

CORIOmaster 2

I et 4U chassis er dette løsningen for et større miljø basert på 4K. Prosessoren er også klar for 8K. Vis inntil 40 4K videokilder uten synlig tidsforsinkelse på hele 56 utganger i en matrise.

 

CORIOmaster

En kraftfull videovegg prosessor for full HD med hele 56 utganger (Modulær). Kan også utstyres med 5 videokort (Inn) for 4K.

 

CORIOmaster mini

Vidovegg prosessor i et lite fysisk format for mindre 1080P (HD) løsninger. Mini’en gir deg mulighet for inntil to 4K kilder til 10 skjermer.

 

CORIOmaster micro

Ultra kompakt prosessor for 4 skjermer i 1080P med 4K tilkoblingsmulighet.

 

 

Pathfinder

High-End KVM over IP

Den perfekte løsning for oppdragskritisk samarbeide og kontroll.

Pathfinder fra TvOne (Magenta) er den ultimate løsningen for KVM med null latency, fleksibilitet og 4K60Hz. Med løsningen utvider du ditt nettverk av 4K- og HD-kilder via CAT- eller fiberkabel. Dette er en meget fleksibel løsning med IP matrifisering av opptil 3000 endepunkter av høy kvalitet. Pathfinder har «plug & play» oppsett og krever ikke spesielle innstillinger på endepunkter, ei heller kostbare lisenser.

Systemet består av to enkodere (HD og 4K) for kildeprodukter og to dekodere (HD og 4K) for endepunkter eller brukerstasjoner.

 

Be om tilbud for komplett oppsett!

 

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.