Vaddio OneLINK AV Bridge HDBaseT USB streaming HDMI HD-SDI RS232 *B-vare* Vaddio OneLINK AV Bridge HDBaseT USB streaming HDMI HD-SDI RS232 *B-vare*

Vaddio OneLINK AV Bridge HDBaseT

USB streaming HDMI HD-SDI RS232 *B-vare*

Varenr: 999-9595-001_B
16 262,00
Logg inn for å se dine nettopriser. Ikke kunde? Søk om forhandlerstatus.
32 524,00 Ordinær pris
-+
1 på lager ( i Oslo)

Fri frakt på ordre over kr. 3000!

Du er kr. 3 000,00 unna å få fri frakt

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

OneLINK Bridge AV Interface *B-vare*

 

 

OneLINK Bridge AV Interface er et bransjens første crossover-enhet som kombinerer et kameraforlengelsessystem med en lydmiksere, oppretter en USB-bro som kobler profesjonelle AV-kilder til PCer - alt sammen i en enkelt enhet. Det lar deg konvertere en lyd / videokilde fra et hvilket som helst PTZ-kamera eller AV switch til en USB 3.0-mediestrøm og bruker enkelt programmer som Skype for Business, Google Hangouts, WebEx og Zoom.

 

OneLINK Bridge bruker HDBaseT-teknologi for å utvide strøm, kontroll og video fra RoboSHOT-kameraer, PTZ-kameraer fra tredjeparter og kompatible HDBaseT A/V switcher på opptil 100 meter over en enkelt HDBaseT Cat-5e / 6-kabel. Den inkluderer HDMI- og HD-SDI-utganger, to mikrofoninnganger med ekkokansellering, to linjeutganger og tilhørende digitale lydkanaler. Det gir også en kompositt USB-strøm med 1080p / 60 video og stereo 48kHz lyd for å sikre optimal kvalitet.

 

  • Samordnet kommunikasjon og samarbeid
  • Presentasjons switch USB bridge
  • Videokonferanse USB bridge
  • Konverter ditt AV-systemet til en USB media stream
  • Fungerer med Vaddio RoboSHOT-kameraer og PTZ-kameraer fra tredjepart (Cisco, Polycom, Sony, Panasonic)
  • Koble den med en hvilken som helst HDMI-kilde (med EZIM)
  • Bruk den som en frittstående HDBT-mottaker for å få USB 3.0 (video og lyd) til bord fra HDBaseT AV-switchere som for eksempel Kramer.
Support