PICKUP  POINT  ENEBAKKVEIEN 117B, OSLO - ÅPENT 07:00-16:00 (MAN-FRE)

Vaddio RoboSHOT 12 HD SDI

12xZoom 73° FOV PoE+ IP IR

Varenr: 999-9930-001
43 210,00
-+
Bestillingsvare (12 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

RoboSHOT 12 HD SDI

 High-Definition PTZ Cameras

 

 

Vaddio RoboSHOT HD-SDI-kameraer er høydefinerte PTZ-kameraer med bemerkelsesverdig bildekvalitet, eksepsjonell fargegjengivelse og virkelig fine detaljer. Med samtidige HD-SDI- og HDMI-digitale videoutganger og Full HD IP Streaming (H.264) -funksjoner, tilbyr dette kameraet integratorer, forhandlere og sluttbrukere en utrolig fleksibilitet og kostnadsfordel i forhold til tilsvarende konfigurerte kameraer som er tilgjengelige i dag.

 

RoboSHOT 30 HD-SDI er fantastisk for små og mellomstore rom, treningsrom eller klasserom, og gir enestående støtte til applikasjoner, spesielt i små videostudioer, videokonferanser, fjernundervisning, forelesningsopptak og "telepresence".

 

Store innovasjoenr av RoboSHOT HD-SDI-kameraene inkluderer en PoE +, Gb Ethernet-port, som gjør det mulig for brukeren å koble kameraet via et PoE + -nettverk eller med en PoE + midspan power injector, og den innebygde webserveren som gir brukerens kamerakontroll med en nettleser fra hvor som helst i verden over IP-nettverket. Bare skriv inn kameraets streaming-URL til en hvilken som helst standardbasert (H.264, RTSP-format) mediespiller for å se IP-strømmen og kontrollere RoboSHOT HD-SDI samtidig. Disse funksjonene er perfekte for ekstern styring, nettverksoperasjonssentre og overordnet IT-kontroll.

 

Tilbehør
Alternativer
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.