PICKUP  POINT  ENEBAKKVEIEN 117B, OSLO - ÅPENT 07:00-16:00 (MAN-FRE)

 

64362 64362

Vaddio RoboSHOT 12E 3G SDI Sort

12xZoom 70.2° FOV PoE+ Remote IP IR

Varenr: 999-99300-001
42 378,00
-+
Bestillingsvare (10 dager)
BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

RoboSHOT 12E SDI

 High-Definition PTZ Cameras

 

 

RoboSHOT Elite-kameraer er designet med en 1 / 2.5-type Exmor R CMOS-sensor, og gir slående, HD-videokvalitet. Den nyskapende bildesignalbehandlingen (ISP) resulterer i bedre lysinnsamlingsfunksjoner, utrolig kontrast og skarp 1080p / 60-video, selv i svake lysforhold.

RoboSHOT Elite-kameraer er utstyrt med et forbedret bredt dynamisk område, som kan bidra til å korrigere for miljøer med ujevn belysning ved å gjøre noen partier mørkere eller overlyse områder for å gjøre dem mer synlige og detaljerte.

Nyt IP-streaming (RTSP- eller RTMP-format med H.264-komprimering) for å dele live-begivenheter som foredrag, events eller møter over populære applikasjoner som YouTube, Livestream og Facebook.

Et nettbasert brukergrensesnitt gir brukerkameraet kontroll med en nettleser fra hvor som helst i verden over IP-nettverket. For å se IP-strømmen, skriver du ganske enkelt kameraets streaming-URL i alle standardbaserte (H.264, RTSP-format) mediaspillere. Perfekt for fjernstyring, nettverksoperasjonssentre og generell IT-kontroll.

Eliteserien av RoboSHOT PTZ-kameraer er utstyrt med Vaddios bransjeledende Tri-Synchronous Motion-teknologi, slik at alle tre akser på kameraet kan bevege seg samtidig for ultra-jevn, naturlig kamerabevegelse.

RoboSHOT 12E-kameraene er anbefalt for små til mellomstore områder som konferanserom, treningsrom og klasserom som krever bred synsvinkel.

Videoutganger inkluderer samtidig HD-SDI, HDMI og IP (H.264) streaming.

Tilbehør
Alternativer
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.