Vi har mange leverandører - Ta kontakt om du ikke finner ditt produkt.

62767 62767

Vaddio RoboSHOT 30E 3G SDI Sort

30xZoom 70.2° FOV IP PoE+

Varenr: 999-99330-001
51 767,00
Logg inn for å se dine nettopriser. Ikke kunde? Søk om forhandlerstatus.
-+
Bestillingsvare (8 dager)

Fri frakt på ordre over kr. 1000!

Du er kr. 1 000,00 unna å få fri frakt

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

RoboSHOT 30E SDI

 

 

 

Vaddios RoboSHOT Elite-serien er her. Designet med en 1 / 2,5-type Exmor R CMOS-sensor, leverer RoboSHOT Elite-kameraer slående, høyoppløselig video bildekvalitet. Utviklet bildebehandling (ISP) gir bedre lysinnsamlingsfunksjoner, utrolig kontrast og skarp 1080p / 60-video, selv i svake belysningsforhold.


RoboSHOT Elite-kameraer er utstyrt med utvidet bredt dynamisk område, som kan bidra til å korrigere for miljøer med ujevn belysning.
Nyt IP-streaming (RTSP eller RTMP-format med H.264-komprimering) for å dele live-arrangementer som forelesninger eller møter over populære programmer som YouTube, Livestream eller Facebook.


Et nettbasert brukergrensesnitt gir brukeren kamerakontroll med en nettleser fra hvor som helst i verden over IP-nettverket. For å se IP-strømmen, bare skriv inn kameraets streaming-nettadresse i hvilken som helst standardbasert (H.264, RTSP-format) mediespiller. Perfekt for fjernstyring, nettverksoperasjonssentre og overordnet IT-kontroll.


RoboSHOT 30E-kameraene har en 20x optisk zoom og har ytterligere 10x av IntelliZoomTM Image Processing. IntelliZoom bildebehandlingsteknologi lar deg zoome større avstander uten å kompromisse i oppløsningskvaliteten til bildet. De fleste digitale zoomer bruker elektronisk beskjæring for å komme nærmere motivet, noe som resulterer i uskarpe bilder. RoboSHOT 30E kameraets kraftige prosessor sammenligner mønstre funnet i tilstøtende piksler og skaper nye piksler for å matche utvalgte mønstre, noe som resulterer i mer realistiske bilder av høyere kvalitet.


Elite-serien av RoboSHOT PTZ-kameraer er utstyrt med Vaddio's bransjeledende Tri-Synchronous Motion-teknologi, slik at alle tre aksene i kameraet beveger seg samtidig for ultra-jevn, naturlig kamerabevegelse.


RoboSHOT 30E-kameraene er ideelle for større rom som store møterom, foredragshaller og konferansesentre.


Video-utganger inkluderer samtidig HD-SDI, HDMI og IP (H.264) streaming.


 

Tilbehør
Alternativer
Support