Lindy Extender Cat.6 HDMI IR - 70 m 4K30 PoC HDMI Loop Out Lindy Extender Cat.6 HDMI IR - 70 m 4K30 PoC HDMI Loop Out Lindy Extender Cat.6 HDMI IR - 70 m 4K30 PoC HDMI Loop Out Lindy Extender Cat.6 HDMI IR - 70 m 4K30 PoC HDMI Loop Out

Lindy Extender Cat.6 HDMI IR - 70 m

4K30 PoC HDMI Loop Out

Varenr: 38208
1 513,00
Logg inn for å se dine nettopriser.Ikke kunde enda? Søk her.
-+
Bestillingsvare (8 dager)

Fri frakt på ordre over kr. 3000!

Du er kr. 3 000,00 unna å få fri frakt

BeskrivelseSpesifikasjonerAlternativerLenker og Dokumenter
Beskrivelse

70m Cat.6 HDMI 4K30 & IR Extender with PoC & Loop Out

 

 

Lindys Extender er en brukervennlig plug and play-løsning som lar brukeren utvide HDMI-signaler opptil 70m ved hjelp av en enkelt billig Cat.6 U / UTP-kabel (ikke inkludert). For ekstra bekvemmelighet kan IR-signaler (20-60 kHz) også utvides med medfølgende IR-mottaker- og emitter-kabler.

Støtter oppløsninger opp til 4K  3840x2160@30Hz 4:4:4 8bit, videoinnhold kan sees med utrolig klarhet på avstander opp til 70m, perfekt for bruk i en rekke AV- og digitale skiltingsapplikasjoner i en rekke innstillinger som i residnetialoppsett, utdanning, forretning, detaljhandel og helsetjenester.

Extenderen har en HDMI «loop-through» utgang på senderen med samtidig visning, slik at en lokal skjerm kan kobles til for overvåking eller for å opprette en ekstra visningssone. For å sikre maksimal kompatibilitet når to skjermer er koblet til, kan EDID-dataene, som bestemmer de støttede video- og lydformatene, brukes fra enten en lokal skjerm som er koblet til senderen eller den eksterne skjermen som er koblet til mottakeren.

Power over Cat.6 (PoC) -funksjonalitet gjør det mulig for Extenderen å operere fra en enkelt strømforsyning koblet til senderen, slik at mottakeren kan plasseres der det er begrenset tilgang til strømuttak, noe som gjør den ideell for retro-installasjoner.

I tillegg til PoC-funksjonalitet, gjør utvidelsens slanke design det enklere å installere på begrensede plasser bak flatskjerm og følge trenden med mer diskrete 'trådløse' installasjoner.

 

  • Utvider HDMI- og IR-signaler opptil 70 meter med en enkelt Cat.6-kabel
  • Støtter oppløsninger opp til  3840x2160@30Hz 4:4:4 8bit
  • Har en «loop-through» HDMI-utgang på senderen for lokal overvåking
  • Støtter strøm over Cat.6, bare en enkelt strømforsyning er nødvendig

 

N.B! Nevnte lengder og oppløsningene er mulige med en direkte forbindelse mellom sender og mottaker ved bruk av Cat.6 solid core-kabel av god kvalitet. Bruk av en annen kabeltype, eller innføring av veggplater, koblinger eller patchpaneler vil resultere i en reduksjon av mulige avstander.

Spesifikasjoner
Alternativer
Lenker og Dokumenter