Lindy Audio Optisk Tranceiver Bluetooth 3.5 mm + Toslink Lindy Audio Optisk Tranceiver Bluetooth 3.5 mm + Toslink Lindy Audio Optisk Tranceiver Bluetooth 3.5 mm + Toslink

Lindy Audio Optisk Tranceiver Bluetooth

3.5 mm + Toslink

Varenr: 70445
1 063,00
Logg inn for å se dine nettopriser.Ikke kunde enda? Søk her.
-+
Bestillingsvare (8 dager)

Fri frakt på ordre over kr. 3000!

Du er kr. 3 000,00 unna å få fri frakt

BeskrivelseSpesifikasjonerAlternativerLenker og Dokumenter
Beskrivelse

Lindy 3.5mm & TosLink (Optical) Bluetooth Transceiver

 

 

Lindy 3,5 mm & TosLink (optisk) Audio Bluetooth-mottaker er en kompakt, multifunksjonsløsning for å koble til ikke-Bluetooth enheter trådløst til kilder og utganger med Bluetooth-tilkobling. 3,5 mm og TosLink (optiske) inngangsporter tillater tilkobling av enheter som ikke er BT-kilde, for eksempel TV-er, forsterkere og bærbare datamaskiner. Denne transceiveren kan deretter overføre et lydsignal av høy kvalitet trådløst til Bluetooth-hodesett, lydbjelker eller høyttaleroppsett. Dette gir et flott trådløst oppsett hjemmefra når det brukes med et kompatibelt headset eller øretelefoner, eller gir mulighet for kabelfrie AV-tilkoblinger i boligoppsett.

Enhetens transceiverfunksjonalitet tillater også at denne enheten fungerer som en Bluetooth -mottaker med et enkelt trykk på bryteren. Dette tillater brukere å koble ikke-BT-utgangsenheter som hodetelefoner, eldre høyttalere og forsterkere eller bilstereosystemer til en Bluetooth-kildeenhet, inkludert smarttelefoner og nettbrett.

aptX low latency og aptX codec -støtte gir klar lyd av høy kvalitet samtidig som den begrenser forsinkelsen mellom kilden og utgangen for en utmerket synkronisert lytteopplevelse. Denne kodeken gir også muligheten til å overføre lydsignaler til to Bluetooth -lydenheter samtidig, for delt lytting av musikk eller videoinnhold i hjemmet eller kontoret.

 

  • Trådløs tilkobling av ikke-Bluetooth-kildeenheter til BT-høyttalere og hodetelefoner
  • Alternativt kan du koble smarttelefoner og nettbrett til lydenheter som ikke er Bluetooth-utgang
  • 3,5 mm og TosLink (optiske) tilkoblinger for bruk med et stort utvalg av kilde- og lydenheter
  • aptX lav latency og aptX codec -støtte for krystallklar, synkronisert lyd

Spesifikasjoner
Alternativer
Lenker og Dokumenter