Gravity Nettbrett stativ med VARI-arm Sort Gravity Nettbrett stativ med VARI-arm Sort Gravity Nettbrett stativ med VARI-arm Sort Gravity Nettbrett stativ med VARI-arm Sort

Gravity Nettbrett stativ med VARI-arm

Sort

Varenr: GMATH01B
1 057,00
Logg inn for å se dine nettopriser. Ikke kunde? Søk om forhandlerstatus.
-+
1 på lager ( i Oslo)

Fri frakt på ordre over kr. 3000!

Du er kr. 3 000,00 unna å få fri frakt

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Gravity MA TH 01 B

Tablet Holder with VARI®-ARM

 

 

Nettbrett er ekstremt allsidige verktøy og er ikke bare nyttige for forretnings- og private applikasjoner, men også i studio og på livescenen. Til tross for deres praktiske funksjonalitet – med sine utallige apper designet for musikere, DJ-er, podcastere og produsenter – har det alltid vært en utfordring å plassere et nettbrett effektivt, akkurat slik du vil ha det og uten problemer.

Gravity® MA TH 01 B nettbrettholder med VARI®-ARM gjør det mulig. De variable klemmene holder tabletter av alle størrelser godt på plass, mens VARI®-ARM gjør at nettbrettet kan plasseres fritt. Når alle leddene er strammet med den enkle sentrale settskruen, låses hele VARI®-ARM på plass og nettbrettet forblir i posisjonen du opprinnelig stilte. Takket være den solide monteringsbraketten med sitt brede klemområde (15-35 mm), kan MA TH 01 B også monteres på en rekke stativer, bordplater og andre gjenstander - og deretter raskt fjernes igjen.

 

  • Innovativ nettbrettholder
  • Justerbart nettbrettklemmeområde
  • Sentrallåsmekanisme for alle ledd via én skrue
  • Låseskive i rustfritt stål
  • Solid klemme med bredt innspenningsområde fra 15 - 35 mm
  • For musikere, DJ-er, solo-underholdere, produsenter, podcastere og fler


     

 

Support