Om Leteng

Leteng AS er distributør av lyd/bilde og IT-produkter. Vi er spesialister på kabler, nettverk og signalbehandling til lyd- og bildeinstallasjoner. Vi leverer til installatører og forhandlere i hele landet.  

Leteng har erfarne medarbeidere som til enhver tid kan møte kundenes ønsker og utfordringer.  I tillegg til å være en rådgivende samarbeidspartner arrangerer vi kurs og sertifiseringer for å heve kunnskapsnivået i bransjen. Vi ønsker å være med på å trygge leveransen mot brukerne.  

Vårt store varelager består av produkter med høy kvalitet og kompatibilitet for å sikre leveranse av de beste løsningene innen møterom, kontrollrom, undervisningsrom, behandlingsrom, digital skilting og effektive kontorløsninger. Vårt mål er å ha det installatøren trenger når han trenger det.   
Leteng er installatørens beste venn.  

 

Part of Lagercrantz Group Leteng AS er en del av Lagercrantz Group

 

Hvorfor skal du velge Leteng?

Samfunnsansvar

0

Leteng fokuserer bevisst på bærekraft. 

Først og fremst leverer vi alt du trenger for å utføre gode møter uten å reise og møte fysisk. Dette gjelder digitale møter med lyd og video, webinarer, digitale eventer, online kurs og fjernundervisning. 

Dette betyr mindre CO2-basert transport som bil, fly og båt.  Vår teknologi sikrer og opprettholder anstendig arbeid og økonomisk vekst (FNs bærekraftsmål nr. 8) og god utdannelse (FNs bærekraftsmål nr. 4) 

 

Leteng AS ble ISO 14001-sertifisert (miljøsertifisering) i 2021. 

Dette betyr at vi som selskap vil ha 3 klare miljømål i selskapet vårt. 

  • Transport av varer inn og ut av selskapet vårt må skje så skånsomt for miljøet som mulig. Vi vil bruke transportører som er sertifiserte og bruker godkjente transportverktøy i henhold til ISO 14001-standarden. 
  • Vi vil bruke og gjenbruke emballasje når vi pakker varer før forsendelse. Vi vil merke emballasjen på en måte som gjenspeiler vår strategi. Leteng AS er medlem av NORSIRK (En landsdekkende ordning for produsentansvar som resirkulerer EE-avfall, emballasje og batterier.) www.norsirk.no 
  • Vi er for likestilling mellom kjønnene og oppfordrer og anbefaler kvinner å jobbe i Leteng. Vi sørger for et godt arbeidsmiljø og er en langsiktig god arbeidsgiver.