Hvorfor velge Leteng?

Personlig service

Leteng har ikke automatisert kundekontaktsenteret. Når du ringer får du alltid snakke med en AV-kyndig. Leteng gir deg servicen direkte, raskt og kompetent.

Ring alle hverdager mellom 08:00 - 16:00

Telefon: +47 62 48 24 50

Du kan også komme innom oss i Enebakkveien 117b eller sende oss mail

Gratis rådgivning

Leteng har faglig sterke medarbeidere som til enhver tid kan møte kundenes ønsker og utfordringer. Vi kan hjelpe til med løsningsdesign og beskrivelse av produkter og systemer som gir trygge installasjoner. 
Dette gjelder før, under og dessuten etter at du har kjøpt produkter eller løsninger fra Leteng. Dette er inkludert som kunde av Leteng.  

Kurs og kompetanse

Leteng fokuserer på kompetanse, både for sin egen del og for sine kunder. 
Vi tilbyr en rekke kurs for å bidra med å utvikle AV bransjen til å kunne håndtere mer virksomhetskristiske løsninger på en god måte. Hos Leteng kan du gå alt fra grunnleggende AV kurs til å ta ANSI/ISO sertifiseringer som CTS (Certified Technology Specialist) som er organisert av Avixa. 

Stort varelager

Leteng er opptatt av å levere deg det du trenger når du trenger det. Vi har lang erfaring og moderne systemer får å sikre en god tilgjengelighet. Du kan hente selv (fra 07:00-17:00) på Ryen eller få tilsendt varer med ekspress eller pakke over natten. 

Messer og eventer

Det er ikke for ingenting Leteng har «Vi er den gode forbindelsen» som visjon. Vi skal både levere en «god forbindelse» i det vi selger løsninger innen signaldistribusjon, men vi skal også være en god forbindelse og møteplass for våre kunder. 

Leteng har en rekke årlige arrangementer som vi inviterer til, enten det er webinarer, frokostmøter, produktoppdateringer og messer som f.eks. Eliaden og ISE.  
Vi ønsker også å støtte våre kunders eventer og vil bidra med tilstedeværelse og produkter/løsninger. 

Bærekraft og miljøsertifisering

Leteng fokuserer bevisst på bærekraft.
Først og fremst leverer vi alt du trenger for å utføre gode møter uten å reise. Dette gjelder digitale møter med lyd og video, webinarer, digitale eventer, online kurs og fjernundervisning.  

Dette betyr mindre CO2-basert transport som bil, fly og båt. Vår teknologi sikrer og opprettholder anstendig arbeid og økonomisk vekst (FNs bærekraftsmål nr. 8) og god utdannelse (FNs bærekraftsmål nr. 4) 

Leteng AS er ISO 14001 sertifisert og medlem av NORSIRK (En landsdekkende ordning for produsentansvar som resirkulerer EE-avfall, emballasje og batterier.) www.norsirk.no  

Les mer