Kundesenter


Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Salgsbetingelser

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Disse vilkår gjelder næringsdrivende og erstatter kjøpslovens regler

Priser

Alle priser oppgis i NOK eksklusiv merverdiavgift og frakt. Prisene er basert på de til enhver tid gjeldende leverandørpriser, valutakurser, frakt og avgiftskostnader. Ingen oppgitte priser er bindende dersom ikke noe annet er avtalt. Miljøgebyr er inkludert i produktprisene.

Dersom det har forekommet en vesentlig skrive- eller trykkfeil fra vår side forbeholder vi oss retten til å avvise eller kansellere ordre basert på feil informasjon.

Betaling

Betalingsbetingelser er normalt netto pr 10 dager hvis ikke annet er avtalt. Kreditt forutsetter god kredittverdighet og punktlighet. For sen betaling belastes morarente og purregebyr.

Levering

Ordre mottatt før kl. 14.30 vil normalt bli effektuert samme dag. Ordrebekreftelse sendes på e-post med leveringsmåte og estimert leveringstid. For at informasjonen skal komme frem til kjøper må vi ha mottatt en fungerende e-post adresse.

Oppgitte leveringstider er omtrentlige og er basert på opplysninger fra leverandør.

Fraktkostnader påføres etter pakking/veiing og pris beregnes ut fra befrakters satser. Risiko for tap eller skade på leverte varer overtas av kjøper så snart befrakter har overtatt varene.

Ansvar

Leteng fraskriver seg ansvar for direkte eller indirekte økonomisk tap som måtte følge av mangelfull, eller forsinket leveranse, feil på produkter eller feil i produktinformasjonen. Erstatningsansvar etter denne kontrakt er i ethvert tilfelle begrenset oppad til kjøpesummen.

Salgspant

Leteng har salgspant i de solgte varer inntil de er fullt ut betalt Jfr. Pantelovens §3-14

Garanti, reklamasjon

Leteng garanterer varene mot fabrikasjonsfeil i samme tidsrom som produsentenes garantier. Garantien er minimum 1 år fra leveringstidspunktet.

Kjøper må inspisere varen og reklamere på åpenbare feil eller mangler innen 10 virkedager etter varen er mottatt. Leteng har ubetinget rett til å rette eller foreta omlevering ved mangler. Leteng er ikke ansvarlig for direkte og indirekte konsekvenstap mangelen måtte påføre kjøper.

Garantien er ugyldig hvis feil skyldes ulykke, feil bruk, uforsiktighet, eller et ikke autorisert inngrep på produktet fra kjøperens side.

Retur

All retur må skje etter avtale og vedlagt utfylt returskjema. Retur skjer for kjøpers risiko og regning. Produkter som returneres må være komplette og ligge i orginal emballasje. Skader eller mangler på returnerte produkter dekkes inn ved å kredittere en lavere verdi enn salgsverdien. Bestillingsvarer og varer som normalt ikke er i vårt sortiment tas ikke i retur.

Les mer...Vis mindre...

Returbetingelser

Returbetingelser

Henvendelser vedrørende retur av produkter for kreditering eller feil og defekter skal initieres av kunde ved bruk av en returforespørsel (pkt ”a”)

 1. Registrering av returforespørsel:
  Opprettes av kunde gjennom Leteng AS Web shop.
  1. Logg på ved hjelp av brukernavn og passord.
  2. Under ”kundesenter” og derunder fanen ”retur” søkes korrekt kjøpsordre frem. 3. Velg ”returner” og fyll ut som beskrevet.

  Dersom returforespørselen godkjennes, mottas epost fra Leteng AS med aksept som inneholder RMA nummer samt mottakeradresse for retur.
  Godkjente returer er gyldige i inntil 6 uker. Deretter må kunde søke retur på nytt.

  Dersom returforespørselen ikke godkjennes, vil kunde informeres om årsak til dette.

 2. Mottak og kontroll:
  Produkter for kreditering, skal ved mottak hos Leteng AS fremstå i en tilstand slik at de skal kunne videreselges som nye for at retur skal aksepteres. Dersom dette ikke tilfelle, vil kunde informeres om grunn før produktet sendes i retur for kundes regning.

  Defekte produkter vil verifiseres iht feilbeskrivelse på returforespørsel før videre behandling i form av erstatning eller reparasjon igangsettes. Evt vil kunde kontaktes om ytterligere informasjon er nødvendig.

Mottatte returer uten avtale og gyldig RMA nummer aksepteres ikke.

1. Returforkreditt
Kreditering av nye og ubrukte produkter mottatt etter avtale som følge av en returforespørsel, belastes et gebyr på 10% av kjøpspris på opprinnelig ordre og minimum kr. 300,-
Frakt på opprinnelig ordre krediteres ikke.

2. Defekteprodukterinnenforgaranti
Dekkes fullt ut med frakt og reparasjon etter at de er mottatt hos Leteng AS. Kunde er ansvarlig for frakt av produkter til Leteng AS.

3. Defekteprodukterutenforgaranti
Faktureres kunde fullt ut med alle frakt- og reparasjonskostnader.

Les mer...Vis mindre...