Hva skal du huske på når du bygger opp et AV over IP nettverk?

Vi gir deg tipsene her:

 

 1. Finn ut kravene
  Første oppgave i ethvert prosjekt er å finne ut kravene. Er kvalitet viktigst? Kan forsinkelse tolereres? Svarene på disse spørsmålene vil hjelpe til med å bestemme hvilken type koder/dekodere som er nødvendige, noe som igjen påvirker hastigheten til switchen og oppkoblingsportene som trengs.
 2. Gjør beregninger
  Sørg for at du har nok båndbredde til å sende og motta kildemateriale som prosjektet krever. Ta med i beregningen om det er multicast, broadcast eller unicast-trafikk.
 3. Husk PoE-budsjett
  Ofte får enkodere og dekodere strøm via nettverkskabel(PoE/Power over ethernet). Husk at en PoE switch har en begrenset mengde effekt ut som kan brukes av PoE. Det totale maksforbruket til alle enkodere og dekodere må ikke overstige 80% av PoE-switchen sitt PoE-budsjett.
 4. Kvalitet på tjenesten (QoS) er ikke magi
  Hvis du ikke designer nettverket ditt riktig og det oppstår en flaskehals, vil du oppleve avbrudd i lyd og video uansett hva du prøver å gjøre med QoS.
 5. Design for skalerbarhet
  Når du designer AV over IP-installasjoner, husk at nettverkskostnadene er langt lavere enn kostnadene ved tradisjonell AV-teknologi. Nettverk kan også enkelt skaleres etter behov, så design for fremtidig vekst!
 6. Opprett et dedikert AV-nettverk
  Vi anbefaler å designe et dedikert AV-nettverk for best ytelse og lavest forsinkelse. AV og IT skal ikke "kombineres" der AV-strømmer går gjennom IT-nettverk, men du kan koble AV-nettverket tilbake til IT-nettverket for kontroll.
 7. Bruk kvalitetsmoduler
  AV-installasjoner krever ofte den beste kundeopplevelsen med god lyd og god video. Pålitelige og testede enkodere og dekodere er en essensiell del av hver installasjon.

 

4250 SERIEN FRA NETGEAR ER OPTIMALISERT FOR AV OVER IP

Enkelt webgrensesnitt -skreddersydd for AV over IP løsninger. Prekonfigurert for de aller fleste produsenter.

Her får du alt av funksjonalitet du skulle trenge som PoE, IGMP+ mm.

 

Les mer om NETGEAR

 

Kontakt oss for ditt neste prosjekt

Netgear