PICKUP  POINT  ENEBAKKVEIEN 117B, OSLO - ÅPENT 07:00-16:00 (MAN-FRE)

SHARP 70" LED Skjerm Pro 700cd/m²

24/7 LED Edge Kontrast 5000:1 UV2A

Varenr: PN-R706
47 060,00
-+
Bestillingsvare (8 dager)
BeskrivelseAlternativerSupport
Beskrivelse

SHARP PN-R706

70" Edge-LED

 

 

Sharp PN-R monitor serie setter en ny standard mht driftssikkerhet og utvidbarhet. Skjermene er laget spesielt med tanke på driftstid og lysstyrke (700cd/m2) noe som gjør de spesielt godt egnet til miljøer hvor denne funksjonaliteten er påkrevet: 24/7-drift, utsalgssteder med høye krav til lys/belysning, vei-skilting, resepsjonsområder, lobby og andre offentlige og private oppholdsrom. Med en elegant utforming og muligheter for funksjonsutbygging vha Mini-OPS kort er man sikret et riktig produkt uansett krav.

PN-R706 er designet for miljøer der lysstyrke og 24/7-drift er et krav. Mini OPS modulutbygging gjør det unødvendig med masse kabling og til sammen utgjør disse egenskapene PN-R606 til et produkt som passer inn overalt og med de høyeste krav til funksjonalitet.

Den siste generasjonen av LED-teknologi muliggjør bruk av meget slanke kabinetter og på denne måten blir PN-R706 et tiltrekkende og elegant produkt i ethvert miljø hvor digital skilting er påkrevet. Skjermen kan installeres enten i portrait, landscape modus eller til og med hengende ned fra tak med skjermsiden vendt nedover eller oppover i en vinklet posisjon.

Innebygget kjedefunksjon tillater at opptil 5 enheter kan signalkobles i serie slik at innhold speiles over hele rekken. Nok et eksempel på hvordan våre skjermer kan bidra positivt til full utnyttelse av akkurat din bedrifts potensiale.

Det nye Intel® Mini-OPS utbyggingssporet er basert på den velkjente OPS industri standarden som er med på å redusere den fysiske størrelsen av utbyggingskortene, samtidig som man utnytter til det fulle Intels energisparende prosessoregenskaper. Serien av utbyggingskort omfatter funksjonalitet som trådløshet (PN-ZB03W), HDBaseT (PN-ZB03H) og integrert PC-kontroller (PN-ZB03PC). På denne måten gir PN-R maksimal utnyttelse av tilgjengelige applikasjoner.

Alternativer
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.