Lindy EDID Emulator - HDMI 2.0 (18 Gbps) Valgbar EDID fra tabell eller klone Lindy EDID Emulator - HDMI 2.0 (18 Gbps) Valgbar EDID fra tabell eller klone

Lindy EDID Emulator - HDMI 2.0 (18 Gbps)

Valgbar EDID fra tabell eller klone

Varenr: 32115
871,00
Logg inn for å se dine nettopriser.Ikke kunde enda? Søk her.
-+
Bestillingsvare (8 dager)

Fri frakt på ordre over kr. 3000!

Du er kr. 3 000,00 unna å få fri frakt

BeskrivelseSpesifikasjonerAlternativerLenker og Dokumenter
Beskrivelse

Lindy HDMI Emulator  

 
 
Lindy HDMI 2.0 EDID Emulator Adapter er designet for systemer som krever at EDID-signaler kontinuerlig skal leveres uten avbrudd og hjelper med å overvinne EDID-relaterte problemer som kan oppstå når du bruker AV / KVM Extenders, Switches and Splitters.
 
Den kan også brukes i stedet for en skjerm for å holde grafikkortet til en PC eller Server våken for ekstern tilgang via IP. Med støtte for oppløsninger opp til Ultra HD 4K 60Hz (via kloning) inkludert High-Dynamic Range og med muligheten til å passere HDCP 2.2-innhold, er
Emulatoren egnet for bruk med de aller nyeste PC- og AV-applikasjonene.
 
Noen datasystemer, KVM-svitsjer og digitale videosignagesystemer kan avbryte strømmen av EDID-data, eller kanskje ikke være i stand til å gi denne informasjonen direkte tilbake til skjermkortets utgangsport. Denne adapteren kan brukes til å raskt og enkelt klone EDID-dataene fra en HDMI-skjerm, slik at grafikkortet har direkte tilgang til riktig data fra skjermen. Kloningsprosessen tar mindre enn 10 sekunder!
 
Det er også mulig å bruke emulator uten å klone en skjerm, da den leveres komplett med forhåndsinnstilte EDID-data for de mest brukte oppløsnings- / timingkombinasjonene, se Teknisk informasjon-delen for en fullstendig oversikt.
 
  • Emulerer kontinuerlig HDMI EDID-informasjon
  • Støtter oppløsninger opp til 3840x2160 @ 60Hz inkludert HDCP 2.2 gjennomgang og HDR
  • Bruker klonede data eller, når dette ikke er tilgjengelig, lagrede forhåndsinnstilte skjermoppløsninger / timinger
  • Drevet via HDMI Source Interface


Spesifikasjoner
Alternativer
Lenker og Dokumenter