Lindy Displayport > HDMI Kabel  -  0,5 m 4K HDR Videokilde: DisplayPort Lindy Displayport > HDMI Kabel  -  0,5 m 4K HDR Videokilde: DisplayPort

Lindy Displayport > HDMI Kabel - 0,5 m

4K HDR Videokilde: DisplayPort

Varenr: 40925
473,00
Logg inn for å se dine nettopriser.Ikke kunde enda? Søk her.
-+
10 på lager ( i Oslo)

Fri frakt på ordre over kr. 3000!

Du er kr. 3 000,00 unna å få fri frakt

BeskrivelseSpesifikasjonerAlternativerLenker og Dokumenter
Beskrivelse

Lindy DisplayPort to HDMI 4K@60Hz HDR

 

 

  • Koble en DisplayPort-utstyrt enhet til en 4K HDMI-skjerm eller projektor
  • Støtter høykvalitets oppløsninger opptil 4K@60hz
  • High Dynamic Range-støtte gir dypere svarte, lysre hvite og et bredere fargespekter
  • Aktivt chip for forbedret kompatibilitet med ulike grafikkort

 

Lindys Active DisplayPort til HDMI-kabelserie kombinerer overlegen ytelse med stilig design for å gi konvertering av DisplayPort 4K@60Hz-signaler til utgang til en HDMI-skjerm eller projektor. Denne serien av aktive kabler kommer med et innebygd chip sett for ikke bare å gi en pålitelig tilkobling, men også forbedre kompatibiliteten med både dual mode og non-dual mode grafikkort og kildeenheter, perfekt for bruk med DP-grafikkort, bærbare datamaskiner og PC-er , samtidig som du unngår behovet for ekstra adaptere.

Med støtte for oppløsninger på opptil 4096x2160@60Hz og med ekstra støtte for High Dynamic Range, kan 4K-innhold sees med krystallklar klarhet, forbedret kontrast og mer naturtro farger. Disse kablene er flotte for å lage skjermer i detaljhandelen, innovative arbeidsmiljøer eller videoavspilling i sportsbarer og hjemmekinoinstallasjoner, mens støtte for ukomprimert flerkanalslyd gir en imponerende tredimensjonal surroundlyd som komplimenterer detaljert, tydelig video.

Støtte for AMD Eyefinity-teknologi gir brukeren mulighet å kjøre flere applikasjoner samtidig på separate skjermer, noe som forbedrer produktiviteten på arbeidsplassen eller skaper en god widescreen-spillopplevelse.

 

Spesifikasjoner
DPKDVI
Alternativer
Lenker og Dokumenter