Ta ditt AV-faglige nivå opp noen hakk

Bli med oss i uke 48 for en spennende kursuke med tre unike muligheter til å utvide din kompetanse og ta karrieren din til neste nivå. Enten du er en teknologi-entusiast, nettverksguru eller leter etter en sertifisering for å heve din faglige status, vi tar deg med opp et nivå!

 

Velg det kurset som passer deg:

28. - 30. nov
AVIXA CTS sertifisering

Anerkjent sertifisering innen AV-teknologi.
AVIXA er en internasjonal organisasjon for alle i AV-bransjen uavhengig av leverandør. De har fokus på standarder, høyt kunnskapsnivå og innovasjon.
CTS sertifisering blir organisert av AVIXA og skal sørge for at CTS-holderen har kunnskap om hvordan man opprettholder kvalitet i alle ledd fra prosjekt til ferdig installerte lyd- og bildeløsninger.  Sertifiseringen er akkreditert av ANSI/ISO.

Påmelding

Grunnkurs nettverk

29. nov
Grunnkurs i nettverk 

Et stabilt og sikkert nettverker er grunnleggende for virksomheten.

Ved oppsett og drift av nettverk holder det ikke å krysse fingre og håpe på det beste. Vårt nettverkskurs gir deg relevant kunnskap.

Dette er et omfattende kurs som berører alle feltene man trenger å vite noe om for å sette opp og vedlikeholde et nettverk.

Påmelding

Grunnkurs AV

1. des
Alt om AV

Et omfattende dagskurs som berører alle felt innen kommersielle audio- og videoløsninger.
AV er en bransjeforkortelse for «Audio og Video» og omfatter tekniske løsninger som bruker lyd- og bildeutstyr. Løsningene brukes i alle sammenhenger hvor man ønsker å kommunisere, presentere eller jobbe sammen (samhandling).
Kurset "Alt om AV" gir en solid plattform med grunnkunnskaper for alle som er i befatning med eller har ansvar for AV.

Påmelding