AV over IP - AV over nettverket

 

AV over IP er en stadig vanligere løsning for signaldistribusjon innen AV. Tradisjonelle AV signaler som lyd, bilde, USB og kontroll pakkes og overføres som pakker med TCP/IP. I enkodere og dekodere kodes signalene til sin opprinnelse. Pakkene sendes over IT nettverk både internt og ut på web. AV over IP har mange fordeler i en infrastruktur og kan benytte ulike komprimeringsgrader etter behov.

«Kramer AV over IP  - Uansett krav til oppløsning, forsinkelse eller komprimering, leverer Kramer AV over IP et utvalg av enheter som gjør AV-utfordringer til muligheter. Kjør signaldistribusjonen på ditt eksisterende IP-nettverk med enkodere, dekodere og transceivere. Administrer alt fra et enkelt og oversiktlig grensesnitt»

Fordeler med AV over IP 

Bygget for IT 
Det er enkelt for IT-fagfolk å administrere AV-nettverk ved å bruke eksisterende IP-infrastruktur uten behov for å installere ekstra AV-kabler eller AV-switcher. Med en AV over IP løsning kan man distribuere og administrere enhver AV over IP-enhet fra et hvilket som helst punkt i nettverket. 

 

Skalerbart og fleksibelt
Legg til et hvilket som helst antall kilder og destinasjoner for enhver applikasjon og utvid ved behov. Konfigurer hvilken som helst input-/output-kombinasjon for alle applikasjoner, f.eks. bedrifter, utdanning, underholdning, digital skilting, medisinsk, forsvar osv. 

 

Tradisjonell AV og AV over IP 
Administratorer kan enkelt administrere tradisjonelle Pro AV og nye AV over IP-enheter fra et hvilket som helst sted i et nettverk. Hardware-oppgraderinger, varsler, ruting og rapportering kan enkelt administreres fra en distribuert eller sentralisert plassering uavhengig av omfanget av installasjonen din. 

 

Ubegrenset avstand 

AV-distribusjonen begrenses kun av rekkevidden til IT-nettverket ditt. Enten kilden og endepunktet er i samme rom eller forskjellig bygg er løsningene fleksible nok til å håndtere det. Med AV over IP kan du levere AV-signalet akkurat der det er behov.

  

Kostnadseffektivt – Bruk eksisterende infrastruktur 

Det er ikke nødvendig å investere i ytterligere infrastruktur, for eksempel kabling, switcher ol. Løsningen kan også inkludere innebygd skalering og støtte for styringsprotokoller som RS-232, IR og USB. Det er ikke nødvendig å kjøpe ekstra fysiske komponenter for å skalere eller kontrollere løsningen. 

 

Forbedret sikkerhet 

AV over IP er det du trenger for å sørge for at din bedrift har kontroll over løsningen. Enkel brukeradministrasjon sørger for at nettverket ditt er trygt.

 

AV over IP standarder

Forlengelse av AV signaler

HDMI over lengre avstander?

Finn ut hvordan du forlenger AV-signalene

Kramer - Produktnyheter januar 2022

Kramer Produktnyheter januar 2022