Vi har mange leverandører - Ta kontakt om du ikke finner ditt produkt.

67606 67606

Vaddio RoboSHOT 12E 3G SDI Hvit

12xZoom 70.2° FOV PoE+ Remote IP IR

Varenr: 999-99300-001W
45 728,00
Logg inn for å se dine nettopriser. Ikke kunde? Søk om forhandlerstatus.
-+
Bestillingsvare (10 dager)

Fri frakt på ordre over kr. 1000!

Du er kr. 1 000,00 unna å få fri frakt

BeskrivelseTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

RoboSHOT 12E SDI

 High-Definition PTZ Cameras

 

 

RoboSHOT Elite-kameraer er designet med en 1 / 2.5-type Exmor R CMOS-sensor, og gir slående, HD-videokvalitet. Den nyskapende bildesignalbehandlingen (ISP) resulterer i bedre lysinnsamlingsfunksjoner, utrolig kontrast og skarp 1080p / 60-video, selv i svake lysforhold.

RoboSHOT Elite-kameraer er utstyrt med et forbedret bredt dynamisk område, som kan bidra til å korrigere for miljøer med ujevn belysning ved å gjøre noen partier mørkere eller overlyse områder for å gjøre dem mer synlige og detaljerte.

Nyt IP-streaming (RTSP- eller RTMP-format med H.264-komprimering) for å dele live-begivenheter som foredrag, events eller møter over populære applikasjoner som YouTube, Livestream og Facebook.

Et nettbasert brukergrensesnitt gir brukerkameraet kontroll med en nettleser fra hvor som helst i verden over IP-nettverket. For å se IP-strømmen, skriver du ganske enkelt kameraets streaming-URL i alle standardbaserte (H.264, RTSP-format) mediaspillere. Perfekt for fjernstyring, nettverksoperasjonssentre og generell IT-kontroll.

Eliteserien av RoboSHOT PTZ-kameraer er utstyrt med Vaddios bransjeledende Tri-Synchronous Motion-teknologi, slik at alle tre akser på kameraet kan bevege seg samtidig for ultra-jevn, naturlig kamerabevegelse.

RoboSHOT 12E-kameraene er anbefalt for små til mellomstore områder som konferanserom, treningsrom og klasserom som krever bred synsvinkel.

Videoutganger inkluderer samtidig HD-SDI, HDMI og IP (H.264) streaming.

Tilbehør
Alternativer
Support

Globale utfordringer med logistikk og råvaremangel

Finner du ikke produktet til ditt behov?

Vi har flere alternativer - Ta kontakt med oss for hjelp.

Tlf. 62482450 eller post@leteng.no