Bli ekspert i AV og nettverk med våre kurs

Vi tilbyr veien til teknisk mestring innen audiovisuelle løsninger og nettverksteknologi. Enten du søker dyptgående fagkunnskap eller ønsker å oppnå en anerkjent sertifisering, har vi kurstilbudet for deg.

 

 

Våre kurstilbud:
 

Komplette AV-Kurs (Fagkurs)

Les mer om Alt om AV

Dykk ned i verdenen av audiovisuelle systemer med våre omfattende fagkurs. Fra grunnleggende teori til praktisk bruk, disse kursene dekker alt du trenger å vite for å mestre AV-teknologi.

Les mer/finn neste dato

AVIXA CTS-Sertifiseringskurs

Bli CTS sertifisert

Forbered deg for CTS-eksamen gjennom vårt sertifiseringskurs, det eneste i sitt slag akkreditert av ANSI/ISO. Dette kurset er designet i samarbeid med AVIXA for å gi deg kunnskapen og ferdighetene som kreves for å bestå den prestisjetunge CTS-eksamenen.

Les mer/finn neste dato

Nettverkskurs
(Fagkurs)

Les mer om Grunnkurs i nettverk

Utvid din forståelse av nettverksteknologier og hvordan de integreres med AV-systemer gjennom våre spesialiserte fagkurs.

Les mer/finn neste dato

Kramer Control Kontrollsystemer (Fagkurs)

KRAMER CONTROL SERTIFISERING

Bli ekspert på Kramer Control-systemer, og lær hvordan du effektivt kan styre AV-utstyr gjennom disse avanserte kontrollsystemene.

Les mer/ta kontakt 

Tilpassede bedriftskurs
(Fagkurs)

Bedriftskurs

Vi tilbyr skreddersydde løsninger som er direkte rettet mot din bedrifts unike behov. Disse tilpassede fagkursene sikrer at ditt team får den spesifikke opplæringen de trenger for å lykkes, med fleksibel planlegging av tid og sted.

Ta kontakt

Nyttige tips for
installatøren

tips og triks

 

 

 

Hvorfor velge oss?

  • Erfarne kursholdere: Lær fra de beste i bransjen, med instruktører som bringer år av praktisk erfaring inn i klasserommet.

  • Interaktiv læring: Våre kurs er designet for å være engasjerende og interaktive, for å sikre en dyp forståelse og praktisk anvendelse av læringsmateriale.

  • Skreddersydd for suksess: Våre tilpassede bedriftskurs er nøye utformet for å møte de spesifikke behovene til din organisasjon, sikrer relevans og verdi.

Finn ditt kurs: Utforsk vår kurskalender for å finne et kurs som passer dine behov. Hvert kurs er detaljert beskrevet, slik at du kan velge det som best matcher dine mål.

Interessert i skreddersydde bedriftskurs? Ta kontakt for en samtale om hvordan vi kan tilpasse et kurs som perfekt møter dine behov.

Oppdag hvordan vi kan hjelpe deg eller din organisasjon med å øke kompetansen.

 

 

Dato: 12. - 14. mars 2024

Kurs: CTS prep

Sted: Enebakkveien 117b, Oslo

Tid: Hver dag kl. 08:00 - 16:00

 

 

 

 

 

Dato: 09. april 2024

Kurs: Alt om A/V -Heldagskurs

Sted: Leteng - Enebakkveien 117b, 0680 Oslo 

Tid: kl. 09:00-15:30

 

 

 

 

 

 

 

Dato: 9. april 2024

Kurs: Grunnkurs i nettverk

Sted: Enebakkveien 117b, 0680 Oslo

Tid: kl. 08:00 - 12:00