Tilbake på kontoret?

Endelig er det klart for å komme tilbake på kontoret. Etter at man har fått kontoret på avstand er det lettere å se hva som mangler eller ikke er like velfungerende som det burde vært. Nå er det på tide å få en fresh start med orden og praktiske løsninger på arbeidsbordet. Sjekk våre løsninger for tilkobling av strøm og data i arbeidsbordet, praktiske produkter for orden i kablene, belysning og plasseffektive løsninger for å frigjøre plass.

Få orden i kabelrot

Kabelhåndtering

For å få unna kabelrot har vi flere produkter som skjuler og får orden i kablene.

Kabelhyller finnes som trådkurver eller som tette hyller. Gulvkanaler skjuler kablene pent og forhindrer snubling i løse ledninger. Kabelstrømpene pakker kablene pent sammen og gir et ryddig uttrykk.

 

LINK TIL KABELHÅNDTERING

Belysning på arbeidsbordet

Belysning

Kondator leverer flimmerfrie LED-lamper med mulighet for å stille inn styrke og fargetemperatur. Lampene er energibesparende med timer eller bevegelsessensor som automatisk skrur lampene av når de ikke er i bruk. Velg mellom Lykke og Niila  - begge med stilren, funksjonell design. Kondator kombinerer estetikk, teknikk og innovasjon.

 

BELYSNING

 

 

Skjermarmer - frigjør plassen på arbeidsbordet

Skjermarmer

Med mulighet for å justere skjermen i rett høyde og vinkel kan du også få frigjort plass på arbeidsbordet. Premiumarmen “Stockholm” gir mest fleksibilitet og er en smart løsning for rask montering med vesa-feste. Velg feste til enkel- eller flerskjerm. Alle armene har mulighet for montering med bordfeste eller gjennomføringsfeste.

 

SKJERMARMER

Tilkobling av strøm og data

Tilkobling av strøm og data

Powerdot gir deg tilgang til strøm, data og media integrert i ditt arbeidsbord eller der du har behov for det. Finnes i flere variasjoner og størrelser som møter de fleste behov.  Docky er et system for seriekobling av strøm i grupper med wieland (GST18). Axessline er faste strømskinner som kan integreres eller som ligger løst i brønner eller i kabelkanaler.

 

STRØMTILKOBLING

Les mer om dette:

Kramer - Produktnyheter januar 2022

En komplett guide til et profesjonelt videostudio

Tips til et velfungerende hjemmekontor

Arbeidskomfort på hjemmekontoret

3 tips for konferansekamera

3 tips til bruk av konferansekamera

LES FLERE NYHETER