PICKUP  POINT  ENEBAKKVEIEN 117B, OSLO - ÅPENT 07:00-16:00 (MAN-FRE)

Vaddio RoboSHOT 12 HDMI Cisco SX

12xZoom 73° FOV

Varenr: 999-9940-401
35 255,00
-+
Bestillingsvare (10 dager)
BeskrivelseAlternativerSupport
Beskrivelse

RoboSHOT 12 HDMI Cisco SX

 High-Definition PTZ Cameras

 

 

Hvis du bruker en Cisco TelePresence SX20 eller SX80 Codec, kan det være trygt å vite at Vaddio og Cisco har samarbeidet sammen for å støtte ditt codecsystem. RoboSHOT 12 HDMI-kameraet er testet og sertifisert av Cisco for å jobbe med Cisco codecs ved hjelp av VISCA over RS-232 for kontroll, og gir mulighet for codec og kamera til å kommunisere og bytte PTZ-innstillinger, forhåndsinnstilte tilbakekallinger og mer.

 

Enten du installerer ny, eller utvider en Cisco codec-løsning, gir HD-RoboSHOT 12 HDMI-kameraet mange fordeler, inkludert 12x optisk zoom, 73-graders horisontal FOV, 1080p / 60 utgangsoppløsning, samt et intuitivt nettleserbasert brukergrensesnitt for fjernkontroll kontroll, administrasjon og bildekonfigurasjon. Vaddios premium RoboSHOT 12 HDMI PTZ kamera er testet og bevist for pålitelig ytelse.

 

Cisco har også godkjent Vaddio OneLINK HDMI og OneLINK Bridge forlengelsessystemer som påvist løsninger. Utvid kameraets rekkevidde med opptil 100 meter og aktivere en USB 3.0-utgang for å kunne overføre Cisco codec-systemet til populære streaming- eller opptaksenheter.

Alternativer
Support
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.