Vi har mange leverandører - Ta kontakt om du ikke finner ditt produkt.

Grunnkurs i nettverk 

 

Et omfattende dagskurs som berører alle feltene man trenger å vite noe om for å sette opp et nettverk. Enten du trenger en oversiktlig gjennomgang av hvordan dagens nettverk fungerer eller bare en oppfrisker,  da er dette nettverkskurset noe for deg. 

  

Kursagenda:

 • Kjerneteknologier
  Vi går igjennom viktige kjerneteknologier som ethernet. Mac addresser, IP, TCP og DNS
 • OSI-modellen
  Hva OSI-modellen er og består av
 • «De sorte boksene i nettverket»
  Gjennomgang av det vanligste utstyret som brukes og i hvilke sammenhenger de kan brukes.
 • Kabling i nettverk
  Vi går igjennom forskjellige typer nettverkskabler og kontaktene som brukes.
 • Trådløst nettverk
  Kunnskap om trådløst nettverk er viktig i mange installasjoner i dag. Styring, overvåking av enheter og overføring av lyd og bilde! Vi gir deg basiskunnskap om trådløst nettverk med komponenter og teori for bruk i AV-installasjoner.
 • Planlegging og installasjon
  Hva er fornuftig størrelse på rackskap? Hvordan bør utstyret stå i rackskapet? Det som er viktigst i forbindelse med planlegging og installering.
 • Tips og triks
  Tips i forbindelse med feilsøking og triks for en enklere hverdag med nettverk.

 

Kurset "Grunnkurs i nettverk" gir en god plattform med grunnkunnskaper for alle som er i befatning med eller har ansvar for et nettverk. 

Kurset passer for både nybegynnere og erfarne: 

 • AV-Installatører 
 • Elektrikere 
 • Løsningsdesignere 
 • Konsulenter 

  

  

Dato: 7. september

Kurs: Grunnkurs i nettverk

Sted: Enebakkveien 117b, 0680 Oslo

Tid: kl. 09:00 - 15:30

 

Pris: 5590,-

 

 

 

 

 

 

Kursavgift online: kr 2500,- 

Inkluderer diplom og kursmateriell i PDF format. Tilgang til opptaket av webinaret i 30 dager

 

Ordinær kursavgift, klasserom: kr 5 590,-

inkluderer lunsj, kaffe/te/vann og frukt. Kursmateriell og diplom

Grupperabatt (ikke online):Ved minimum 3 personer gir vi 20% rabatt.

 

Tid: 08:30 - 15:30

Slik foregår Letengs onlinekurs

 

Vi har valgt digitalløsningen Zoom. Som deltager kan du delta med laptop, mobiltelefon eller nettbrett.

 

Utstyr og software:

For heldagskurs anbefaler vi at du bruker PC/Mac. Dette gjør at du får større skjermstørrelse og dermed kan se både kursleder, presentasjoner og skjermdelinger bedre. På PC/Mac trenger du bare en vanlig nettleser for å delta.

Skal du delta med mobil eller nettbrett, trenger du å installere appen Zoom Cloud Meetings først. Du kan laste ned versjonene for iOS og Android nedenfor:

 

Last ned fra Apple App Store

Last ned fra Google Play

 

Gjennomføring av webinaret:

I forkant mottar du en epost med lenke til webinaret. Denne kan du klikke på til avtalt tid. I samme mail finner du ditt passord for å delta.

Du må skrive inn ditt navn før du kommer inn i rommet. Vi anbefaler deg å skrive inn ditt fornavn, eventuelt fulgt av bedriftens navn.

Du kommer inn i webinarrommet med video og lyd avslått. Vi vil prøve å holde en liten velkomst-runde, slik at alle kan si noen få ord om hva de heter og hva de driver med. Det er en fordel om du slår på video i denne seansen. Under webinaret kan du skru av og på både lyd og video fra deg selv etter eget ønske.

Under webinarene kan du stille spørsmål ved å «rekke opp hånden» (Video), eller ved å skrive inn spørsmål i chat. Hvis du ber om ordet, og stiller et spørsmål under kurset, vil dette også komme med på videoopptaket.

Vi kommer til å ta pauser under dagskurset. En gang i timen pluss en lunsjpause på 45 minutter. Vi anbefaler å slå av lyd og bilde i lunsjpausen.

Vi tar opp webinaret på video, link til dette vil deles til kursdeltagerne etter webinaret og være tilgjengelig i en uke. som gjøres tilgjengelig for deltakerne etter kurset.

Videoopptaket inkluderer ikke video av deltakerne, kun kursleder og skjermdelinger. Unntak er deltakere som sier noe høyt til alle etter at introduksjonsrunden er over.

Velkommen til Leteng webinarkurs!

Slik foregår Letengs onlinekurs Vis mindre...

Øystein

Kursholder

 

Øystein har lang erfaring med drift og vedlikehold av nettverk. Han deler sin kompetanse og gjør det lett forståelig for en nybegynner å sette seg inn i terminologier, teknologier og utstyret som trengs for et trygt og stabilt nettverk.

Bli sertifisert i nettverk

Bli CTS sertifisert

tips og triks

Alt om A/V